Ersin Kasap AK Parti İlkadım İlçe Başkanı olarak atandı

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin'in yerine Ersin Kasap'ın getirildi. Başkan Kasap'ın mazbatasını AK Parti Genel Merkezi'nde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir takdim etti.

İlkadım belediye başkan aday adaylığı için istifa eden önceki dönem İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin'in yerine AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'da Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı olarak görev yapan Ersin Kasap atandı. 
Başkan Kasap'ın mazbatasını AK Parti Genel Merkezi'nde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir takdim ederken, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'de hazır bulundu.


İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap'ın atamasıyla ilgili olarak, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Genel Merkez Teşkilat Baskanlığımız tarafından İlkadım İlçe Başkanlığımıza Sn. Ersin Kasap atanmıştır. Tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." mesajını paylaştı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Köse ve Kasap'la görüşen AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı ise, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdiler: "Gazi meclisimizde, AK Parti Samsun İl Başkanımız Mehmet Köse ve İlkadım İlçe Başkanlığımıza atanan Ersin Kasap ile bir araya geldik. Bu kutlu davamızın bayrağını devreden önceki ilçe başkanımız Dursun Mücahit Erbin’e teşkilatımıza çok değerli katkıları, emeği ve gayretleri dolayısıyla teşekkürlerimi iletiyorum. Ersin Kasap'ı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Teşkilatımıza ve İlkadım İlçemize hayırlı olsun. Ziyaretleri nedeniyle başkanlarımıza teşekkür ediyorum." Başkan Kasap'ın İlkadım İlçe Başkanı olmasıyla birlikte sosyal medyada çok sayıda tebrik mesajı yayınlandı.

Ersin Kasap kimdir?