EYT bu hafta açıklanıyor! EYT yaş şartı olacak mı?

TAKİP ET

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den heyecanlandıran EYT açıklaması! 'Bu hafta...' HaberTürk Programı Açık ve Net sunucusu Kübra Par Bakan Bilgin ile görüştüğünü EYT'nin Çarşamba Günü açıklanacağını söyledi.

Son dakika haberine göre EYT'de son viraja girildi. Yüz binlerce kişinin merakla beklediği EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kabine sonrası gelen bir soruya yanıt verdi. Bakan Bilgin "EYT'yi bu hafta açıklayacağız" dedi.

HaberTürk Programı Açık ve Net sunucusu Kübra Par Bakan Bilgin ile görüştüğünü EYT'nin Çarşamba Günü açıklanacağını söyledi. 
Asgari ücret telaşının sona ermesinin ardından sırada EYT yasası var. Hükümetin temmuzdan beri çalışmalarını sürdürdüğü Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi için tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmişti. ‘EYT’de yaş sınırı olacak mı?’, 'EYT ne zaman açıklanacak?', 'Başvurular nasıl yapılacak?' soruları milyonlarca kişinin merak ettiği sorular olarak öne çıkıyordu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası yaptığı açıklamada "EYT'yi yakında tamamlıyoruz. Amacımız yılbaşından önce gündemden çıkarmak" diye konuştu.
Kabine sonrası EYT ile ilgili gelen soruya yanıt veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bu hafta açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

EYT