Fenerbahçe'yi mağlup eden FOMGET namağlup liderliğini sürdürdü

TAKİP ET

Kadınlar Futbol süper liginde 16. Hafta maçları geride kalırken, Fenerbahçe'yi konuk eden Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET takımı rakibini 1-0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Ankara Yenikent Osmanlı Stadında oynanan maça FOMGET Selda, Rabia, Liubov, Aysan,Ena, Tuğba, Başak, Ümran, Yulıa, Olha ve Daria 11 ile başladı. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun ortaya koyan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET 13. Dakikada Yuliia’nın attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Ligde oynadığı 16. Maçında 15. Galibiyeti alan FOMGET puanını 46’ya yükseltti. 
Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Fenerbahçe ile berabere kalan Ankara temsilcisi bu galibiyetle ligde oynadığı tüm takımları yenmiş oldu. Attığı 56 golle en fazla gol atan, yediği 6 golle de en az gol yiyen takım olan FOMGET A ve B grubunda namağlup olan tek ekip konumunda. Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET takımı önümüzdeki hafta Trabzonspor’u konuk edecek. 

Samsunspor Çaykur Rizespor maç sonucu 2-0! Samsunspor puan durumu


Kulüp başkanı Yalçın Demirkol ligin ilk yarısında berabere kaldıkları Fenerbahçe’yi yendikleri için son derece mutlu olduklarını belirterek “Oynadığımız 16 maçta 15. Galibiyetimizi aldık. En fazla gol atan, en az gol yiyen takım yine biziz. Öncelikle kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. 
Sonrasında ise şampiyon olup Başkente 100. Yılımızda şampiyonluk kazandırmak istiyoruz. Ardından ülkemizi Şampiyonlar Liginde en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu yolda tüm teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

Junior Tallo Samsunspor'da, Junior Tallo kimdir?

fomget puan durumu FOMGET