15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'nda 200 milyon TL birikti

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasının sonunda Yıldırım'a, AK Parti grubu tarafından 15 Temmuz dayanışma kampanyası çerçevesinde toplanan 1 milyon liranın, sembolik yardım çeki Grup Başkanvekilleri Naci Bostancı, Mustafa Elitaş, İlknur İnceöz ve Mehmet Muş tarafından verildi.

Hükümet olarak şehit yakınları ve gaziler için gereken her şeyi yaptıklarının altını çizen Yıldırım, "Hiçbir eksikleri yok ama vatandaşlar bize sitem etti.  'Siz yapıyorsunuz da biz niye yapmayalım. Biz de katılmak istiyoruz, biz de yardım etmek istiyoruz, bizim de çorbada bir tuzumuz olsun.' dediler. Onun için biliyorsunuz bir kampanya açıldı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ile onların katılım bankaları hesap açtılar ve kampanya devam ediyor." dedi.

Yıldırım, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" çerçevesinde, üç bankada açılan hesaplarda şu ana kadar yaklaşık 200 milyon TL biriktiğini bildirerek,  kampanyanın bir süre daha devam edeceğini belirtti.
Vatandaşların isterlerse bu kampanyaya katılmaya devam edebileceklerini ifade eden Yıldırım, bu anlamlı kampanyaya yaptıkları katkıdan dolayı AK Parti Grubu'na teşekkür etti.

15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASI BANKA HESAP NUMARALARI İÇİN TIKLAYIN

15 Temmuz Dayanışma Kampanyasında ne kadar birikti