19 Mayıs İlçesinde Geleneksel Bayramlaşma Töreni

TAKİP ET

19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek,' Huzur içeresinde kavuştuğumuz, gönül rahatlığıyla bir arada karşılıklı sohbet edebildiğimiz, bu güzel bayram gününde öncelikle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum 'şeklinde konuştu.

19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine 61.Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe halkının Kurban bayramını tebrik eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, katılımdan dolayı ilçe halkına teşekkür ederek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.
Geleneksel hale getirdiğimiz bu bayramlaşma töreninde bugün burada olan tüm hemşehrilerime, baba dostlarımıza teşekkür ediyorum. ‘ diyen Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç; ‘’Pandemi ile birlikte dünyada olduğu gibi ülkemizin önünde de önemli sorunlar vardır, ama bu sorunları aşacak olan yine hükümetimizdir, devletimizdir. Önemli olan birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenlere fırsat vermemektir. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.’’ dedi.
Bayramlaşma programının ardından 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sevgi Evleri ve Şehit ailelerini ziyaret etti.

19 Mayıs İlçesinde Geleneksel Bayramlaşma Töreni