195 çocuktan erkekliğe ilk adım: Atakum'da 'Sünnet' şöleni!

TAKİP ET

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Sünnet Şöleni'nde erkekliğe ilk adımı atan 195 çocuk, önce dev konvoy eşliğinde şehir turu attı, ardından da kendileri için hazırlanan şölende doyasıya eğlendi.

Atakum Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Atakum Geleneksel Sünnet Şöleni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 

1 SAATLİK ŞEHİR TURU

Atakum Belediyesi önünden hareket eden dev konvoy eşliğinde şehir turu atan minikler, heyecanlı anlar yaşadı. Yaklaşık 1 saat boyunca devam eden konvoyun ardından Çakırlar Korusunda düzenlenen şölende gönüllerince eğlenen çocuklara, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından çeşitli hediyeler verildi. Şölenden önce Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yöresel oyunlar sergiledi. Çocuklar, şölen alanında kendileri için hazırlanan programlar eşliğinde doyasıya eğlendi. 

BAŞKAN TAŞÇI: ÇOCUKLARIMIZ İÇİN  HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIK

Atakum 5. Geleneksel Sünnet Şöleninde 195 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum Belediyesi olarak 5.'sini gerçekleştirdiğimiz sünnet şöleni, birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergelerinden birisidir. Bugün burada farklılara yer yok. Her kesimden çocuğumuz, aynı heyecan ile erkekliğe ilk adımı atıyor.

İnanıyorum ki, aralarından yarının milletvekilleri, belediye başkanları, mühendisleri, doktorları çıkacak ve ülkelerine faydalı bireyler olacaklar. Biz bu noktada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, kaçınmıyoruz" dedi.  Sünnet şölenine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, çocuklara ve ailelerine tebriklerini iletti.  Başkan Taşçı daha sonra çocuklarla yakından ilgilenerek aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.   Sünnet Şölenine ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy'da katıldı. 

Kaynak; samsungazetesi