30 Ağustos Bilardo Zafer Kupası turnuvası sona erdi

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından organize edilen '30 Ağustos Bilardo Zafer Kupası' turnuvası sona erdi.

23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Doğa Bilardo Salonunda düzenlenen turnuvaya 64 sporcu katılım sağladı.

Ödül töreni öncesi konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu; 'Bilardo branşının Samsun'da yerele tanıtıp yaygınlaştırılması için İl Temsilcimiz Sinan beyle sürekli iletişim halindeyiz. Bilardonun beyin cimnastiğine faydası ve oyun disiplini anlamında en etkili sporlardan biri olduğunu düşünüyorum. Çok kısa zaman içerisinde Samsun'da bilardoyu tek çatı altında toplayıp, sporcu sayısında ciddi bir potansiyel oluşturacağız ve Bilardo  branşında Samsun'un adını duyuracağız. Turnuvada emeği geçen herkesi dolayı herkesi kutluyorum ayrıca bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapan Doğa Bilardo Salonuna çok teşekkür ediyorum' dedi.

Sporcuları tebrik eden İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU, 1. olan Rıdvan EKİZ'e madalya ve kupasını takdim etti. 2. olan sporcumuz Adem ÖZDEMİR'e madalya ve kupasını Spor Şube Müdürü Murat ALTUN ve 3. olan sporcular Doğukan KANBER ve Serkan DERE'ye madalya ve kupalarını Bilardo Samsun İl Temsilcisi Sinan BIYIKLI takdim etti.

30 Ağustos Bilardo Zafer Kupası turnuvası sona erdi