Afrin'de destan yazan askerlerden Başkan Togar'a selam

TAKİP ET

Tarihinin her sayfasında olduğu gibi Afrin'de de adeta kahramanlık destanları yazan askerlerimizden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a selam geldi.

Terör örgütünün elinden alınan köylerdeki sığınaklara giren askerimiz sığınak olarak kullanılan bir evin duvarlarına "Afrin’den sayın başkanım Hasan Togar’a saygı ve selamlar JÖH" yazan bir mesaj yolladılar. Türk askerlerinin yolladığı selamı alan Başkan Togar, "Dualarımız terör örgütlerine karşı çarpışan kahraman evlatlarımızla" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK-PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Tekkeköy’lü asker Ekrem Baştan, teröristlerin elinden aldıkları bir köyde teröristlerin sığınak olarak kullandıkları evin duvarına Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın adını yazarak selam gönderdi.

Afrin'den gönderilen selam ile duygulanan ve gururlanan Başkan Togar, "Ülkemizin ve milletimizin dirliği, birliği, bekası için Afrin'de destanlar yazan şanlı Türk Ordumuzun kahraman askerlerinden selam aldık. Ve aleykümselam. Askerlerimizin moral ve motivasyonu ile kararlılığını gözlerinden okuyoruz" dedi.

DUALARIMIZI ASKERİMİZLE

Afrin'de yürütülen 'Zeytin Dalı' operasyonunda bulunan kahramanlarımıza Allah güç ve kuvvet versin diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan bu operasyonda her daim dualarımız orada mücadele eden kahramanlarımızladır. Afrin'deki "Zeytin Dalı" operasyonunda amansızca mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize bizler de her platformda destek mesajlarımızı ve dualarımızı yolluyoruz. Rabbim onları korusun. Ülkemizin ve Milletimizin birliği dirliği ve bekası için yürütülen Zeytin Dalı harekatında destan yazan şanlı Türk Ordumuzun kınalı kuzuları, kahraman askerlerimizin selamını aldık. Ve aleykümselam ilçemizin yetiştirmiş olduğu Koçyiğidimiz Resül Ekrem Baştan ve güvenlik güçlerimiz. Vatanımız için, bayrağımız için, bizler için kahramanca mücadele eden askerimiz, polisimiz ve tüm güvenlik güçlerimize bizler de dualarımızı yolluyoruz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.

Hasan Togar Afrin