Afrin'den Başkan Genç'e selam

TAKİP ET

Afrin'de adeta kahramanlık destanı yazan askerlerden Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e selam geldi. Terör örgütünün inlerine atılan mermiye "Osman Genç Başkanıma Sevgiler - Zeytindalı/Afrin" yazan Türk askerlerinin selam yolladığı Başkan Genç, "Dualarımız kahraman evlatlarımızla" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK-PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Samsunlu asker, terörle mücadelede kullanılan bir bombanın üzerine Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in adını yazarak selam gönderdi. Afrin'den gönderilen selam ile duygulanan Başkan Genç, "Ülkemizin ve milletimizin bekası için Afrin'de destanlar yazan şanlı Türk Ordumuzun kahraman askerlerinden selam aldık. Ve aleykümselam" dedi.

'DUALARIMIZI YOLLUYORUZ'

Başkan Genç, "Allah Afrin'de 'Zeytin Dalı' operasyonunda bulunan kahraman güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan bu operasyon inşallah ordumuzun zaferi ile sonuçlanacaktır. Dualarımız her daim orada mücadele veren kahramanlarımızladır. Afrin'deki "Zeytin Dalı" operasyonunda kahramanca mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize bizler de dualarımızı yolluyoruz. Rabbim onları korusun" diye konuştu.