AGD Samsun Mekke'nin Fethi Programları Düzenledi

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun şubesi ve birçok ilçe temsilciliği Mekke'nin Fethi'nin 1391. yılı münasebetiyle kutlama programları düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun şubesi ve birçok ilçe temsilciliği Mekke’nin Fethi’nin 1391. yılı münasebetiyle kutlama programları düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği Samsun şubesi ve 9 ilçenin organizasyonuyla eşzamanlı düzenlenen programlar, vatandaşların yoğun ilgi göstermesiyle birlikte coşku ve heyecan içerisinde geçti.

Mekke’nin Fethi programları, dünyada ve Türkiye’de dereceleri bulunan hafızların Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başladı. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen programlarda konuşmacılar günün anlam ve önemini, fetih ruhunu, peygamber efendimiz(sav)’in ve sahabe efendilerimizin örnekliğini anlattılar. Ünlü sanatçılar ve öğrencilerden oluşan korolar gönüllere işleyen ezgileriyle salonlara renk kattılar.

Programlarda konuşmaların yanı sıra sinevizyon gösterimleri, mehteran, semazen, tiyatro gösterileri gibi pek çok zengin içerik yer aldı.

AGD Samsun Mekkenin Fethi Programları Düzenledi