AGD'den 'Efendimizin İzinde' Siyer-i Nebi yarışması

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği'nin Geleneksel hale getirdiği ve bu yıl altıncısını düzenleyeceği 'Efendimizin İzinde' Siyer-i Nebi yarışmasına bu yıl da yoğun bir başvuru oldu.

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi  tarafından Gençlere Peygamber Sevgisi aşılamak ve O’nu günümüz gençliğine rehber olarak tanıtmak amacıyla düzenlenen “Efendimizin İzinde” Siyer-i Nebi yarışması, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Samsunumuzun tüm lise ve ortaokul öğrencilerine dönük olarak yapılacak. Altın ödüllerinin yanı sıra ilçe özel ödüllerinin verileceği yarışmada, peygamberimizi anlatan kitaptan hazırlanacak sorularla çoktan seçmeli sınav yapılacak.

Yarışma hakkında bilgiler veren Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun yarışmaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi ve yarışmaya desteklerinden dolayı tüm Samsunlulara teşekkür etti.

Siyer-i Nebi yarışmasının sınavı 17 Aralık 2016 Cumartesi günü yapılacak. Sınav sonuçları ise 31 Aralık 2016 tarihinde açıklanacak ve aynı gün akşamı ülke çapında düzenlenecek olan Mekke’nin Fethi programlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. 

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi