'AK kadınlar olarak sorumluluğumuzun farkındayız'

TAKİP ET

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "AK Parti Kadın Kolları; istediğimiz şartların oluşmasında en büyük sorumluluk ve görevin kendisine düştüğünün bilincinde hareket etmektedir" dedi.

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin mümkün olmadığını söyledi. AK Parti iktidarı sürecinde kadınlara yönelik sosyal, ekonomik ve siyasal alanda birçok anayasal düzenlemeler yapıldığını belirten Korucu, "Ülkemizin kalkınması, şehrimizin gelişmesi için kadınlarımızın inancı gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızın hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve üst noktalara gelmesini görmektir" dedi.

 

KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Kadınların en büyük arzusunun, huzurlu, kardeşliğin ve dostluğun hakim olduğu bir ülkede, hatta dünyada yaşamak olduğunu dile getiren Korucu, şunları söyledi: "4 milyonu aşan üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın sivil toplum kuruluşlarının başında gelen AK Parti Kadın Kolları; istediğimiz şartların oluşmasında en büyük sorumluluk ve görevin kendisine düştüğünün bilincinde hareket etmektedir. Bu vesile ile kadına yönelik cinsiyet ayrımcılığının sona erdiği, şiddetin önlendiği ve kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği daha güzel bir dünya ümidiyle tüm vefakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."