AK Parti Canik Gençlik Kollarından anlamlı proje

TAKİP ET

AK Parti Canik Gençlik Kolları "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi ile gençlerle Pazar günleri her hafta başka bir Camide sabah namazında bir araya geliyor.

AK Parti Canik Gençlik Kolları örnek bir projeye imza atarak Pazar günleri Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma önderliğinde AK Parti Canik Ortaokul ve Lise Teşkilatı ile Gençlik Kolları Yönetimi olarak sabah namazında bir araya geliyor. Namaza gençlerle birlikte katılan AK Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma," Geleceğin Müslüman neslini oluşturmak yine biz gençlere düşüyor. Bizler hasbelkader Gençlik Kolları başkanı olarak partimize, ilçemize, şehrimize hizmet ediyoruz. Amacımız gençlere örnek olmak. Rabbim izin verirse 2023'ü biz gençler inşa edeceğiz. O yüzden gençler ilim irfan sahibi, dinini bilen ve manevi değeriyle büyüyen insanlar olmak zorunda. Tüm gayemiz budur" dedi.

 

Başkan Serkan Asma'dan Davet

 

Sabah Namazına gün geçtikçe gençlerin katılımının arttığını ifade eden AK Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma," Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un şu sözleri bizlere nasihat oldu. Mehmet Akif Ersoy'a 'Bu ülke ne zaman gelişir ?' diye sorulduğunda merhum Akif, 'Cuma namazına gelen cemaat sabah namazına geldiği vakit' demiştir. Bu doğrultuda biz de Canikli gençler olarak sabah namazının bereketinden yararlanmak ve dinimizin gereklerini yerine getiren bir gençliğe vesile olmak amacıyla bu projemizi gerçekleştirdik. Namazın ardından kardeşlerimizle çay ocağında kahvaltı yaparak sohbet etme imkanı da oluşturuyoruz. AK Parti Canik Gençlik Kolları olarak bu hafta 14 Şubat Pazar günü Sabah namazında Hasköy Değerli Camiinde olacağız. Büyük küçük demeden tüm kardeşlerimizi sabah namazında buluşmaya davet ediyorum" dedi.