AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'dan şehit ailelerine ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, terörle mücadelede ve 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde hayatını kaybeden şehit ailelerini ziyaret etti. Karaaslan, ''Şehitlerimiz de emanetleri de bizim için çok kıymetli'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Alaçam ilçesine geldi.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Karaaslan ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Ali Şengül ve Belediye Başkanı Hadi Uyar ile birlikte muhtarla bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarların talep ve önerilerini not alan Karaaslan, fikir alışverişinde bulundu.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Karaaslan ardından Çukurca'da çıkan teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Alaçamlı uzman çavuş Yavuz Mete'nin Madenler Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı diledi. Karaaslan daha sonra 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci hainler tarafından vurularak öldürülen Sevgi Yeşilyurt'un ailesini ziyaret ederek, aileye başsağlığı ve sabır diledi. Karaaslan son olarak 1 yıl önce Iğdır'da şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Burak Zor'un Baruthane Mahallesi'ndeki ailesini de ziyaret etti.

Demokrasi şehidi Sevgi Yeşilyurt'un annesi Gülbeyaz Yeşilyurt ile görüşen Karaaslan, ''Şehitlerimiz gerek vatan savunmasında gerekse 15 Temmuz darbe girişiminde gözlerini kırpmadan canlarını bu vatan içi feda ettiler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepsinin mekanları cennet olsun. Bizler bir aileyiz. Beni de artık bir kızınız gibi görün. Şehitlerimiz de emanetleri de bizim için çok kıymetli. Bu ülkede böyle yürekli insanlar oldukça bayrak inmez, ezan dinmez. Ülkemiz bölünmez. Hükümet olarak terör örgütlerinin hiç birini birbirinden ayırmıyoruz. Sınır ötesinde de sınırlarımız içinde verdiğimiz mücadelede de tek yürek olmuş durumdayız. Terör ve teröre karşı çok net bir duruşumuz var. Yolumuza aynı tutarlıklıkla, dik duruşla devam edeceğiz'' dedi.