AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yeni yıl mesajı yayımladı

TAKİP ET

Yeni Yıl mesajı yayımlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2019'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerle girdiklerini dile getirdi.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "2018 yılı sona ererken yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz. Geride bıraktığımız yılın insanlığa yaşattığı güzel gün ve olayların artarak devam etmesi, acı ve elem dolu olayların da önümüzdeki yıllarda bir daha hiç yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, 2019'un ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.
Bu anlamda; ülkemizin ve milletimizin güvenliği için görev yapan emniyet güçlerimize Rabbim güç kuvvet versin, bu uğurda can veren kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum.
Değerli hemşehrilerim; "Biz millete efendi değil hizmetkar olacağız" diyerek çıktığımız bu yolda, hep bu aşk ve sevdayla ülkemiz ve milletimiz için çalıştık, çalışmaya da da devam ediyoruz. 16 yıllık yolculuğumuzda bu sözümüze hep sadık kaldık. Milletimiz ile birlikte ettiğimiz yolculukta milletimiz ne istediyse onu gerçekleştirmeye gayret gösterdik. Geçtiğimiz 16 yılda sadece ekonomiyi büyütmekle kalmadık aynı zamanda temelini de sağlamlaştırdık. Bu sağlam temeller her alanda kendini göstermektedir. 
Kıymetli hemşehrilerim; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Aralık Salı günü gerçekleştirdiği TBMM Grup Toplantısı’nda milletimize müjdeler verdi. 
Asgari ücret 2019 yılı için net 2 bin 20 lira olarak açıklandı. Yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarında konutlarda yüzde 10 indirim yapılacak. Aynı şekilde konutlarda ve küçük orta ölçekli işletmeler ile ticarethanelerde kullanılan doğalgaz da yüzde 10'luk indirim geliyor. 
2019 ve 2020 yıllarında ilk defa işe alınacak her işçinin asgari ücret üzerinden tüm sigorta ve vergi giderlerini devlet üstlenecek.
Bölgesel istihdam teşvikini bir yıl daha uzatıldı. 
İşverene asgari ücret için verilen destek devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu bu müjdelerin hayırlı olmasını diliyorum. 
İnşallah yeni yılda da daha büyük atılım, yatırım ve hizmetlerle bütçemizin verdiği imkanları en iyi şekilde kullanarak ülkemizi şahlandırmaya, 2023 hedeflerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşünceler içinde 2019 yılının milletçe dayanışmamızın artması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Milletvekili Köktaştan yeni yıl mesajı