Akademik Nesli Kalkındırma Derneği'nden insan odaklı hizmet

TAKİP ET

Akademik Nesli Kalkındırma Derneği'nin genç yöneticileri Samsun halkı için toplumsal projeler de yer almaya devam ediyor.

Akademik Nesli Kalkındırma Derneği ile İlkadım Gençlik Merkezi toplumsal proje için bir araya geldiler. İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin “ Bizler makamlara halka hizmet için geldik. Bunun için elimizden gelen tüm imkanları kullanmak zorundayız. Bizler bir çocuğumuza bile dokunabilirsek ne mutlu. Değerli genç kardeşlerim ellerini taşın altına koyarak güzel bir projenin filizlenmesini sağladılar. Allah bu gençlerimizden razı olsun. Şuan başlangıç kısmındayız süreç ilerledikçe daha nice projelere  imza atacağız. Halkımıza yararı olan her projede elimden ne geliyorsa yapacağım. Allah utandırmasın inşallah.” dedi.

                Akademik Nesli Kalkındırma Derneği adına proje hakkında düşüncelerini dile getiren Dernek Başkanı Mustafa Selim Altınışık  “ Dernek temellerimizi atarken her zaman insanlığa hizmet amaçlı çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplumsal farkındalık oluşturacak projelerde her zaman elimizi taşın altına koyacağız. Bu projede biz bir kardeşimize dahi dokunsak oda bir kişiye dokunsa verdiğimiz hizmetin meyvelerini görebileceğiz. Bizi en çok mutlu edecek olan projenin hayata geçerek sonuçlarının olumlu olması olacaktır. Çocuklar hangi ortamda yetişmişse o ortamın şeklinin alarak davranır. Bizler çocukların kin, nefret ve kötü bir ortamda yetişmesini istemeyiz. Biz çocuklarımızın sevgi,saygı ve iyilik ortamlarında büyümesini isteriz. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Daha yolun başındayız önümüzde çok uzun yıllar var. Bizler her daim halkımızın yararına olan projelerde yer alacağız.” dedi.

                İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü proje ile ilgili bilgilerin detaylarını ilerleyen sürelerde verileceğini söyledi.

Akademik Nesli Kalkındırma Derneği