Apartman görevlilerine stres eğitimi

TAKİP ET

Canik Kent Konseyi tarafından Canik Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile apartman görevlilerine stres yönetimi ve beden dili eğitimi verildi.

Daha önce Kuzey Yıldızı konutlarında görev yapan apartman görevlilerine yönelik iletişim, peyzaj, güvenlik, hijyen ve ilk yardım konularında eğitim seminerleri düzenleyen Canik Kent Konseyi, bu sefer apartman görevlilerini stres yönetimi ve beden dili eğitiminde buluşturdu. Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla Canik Kent Konseyi'nde gerçekleştirilen eğitim iki gün sürdü.

FAYDALI EĞİTİM

İlçe Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Adil Özcan tarafından verilen eğitimde, apartman görevlilerine stresle başa çıkma yolları anlatılırken, beden dilini nasıl kullanacakları konusunda da eğitim verildi. Eğitimden son derece memnun kalan apartman görevlileri, "Daha önce iletişim, peyzaj, güvenlik, hijyen ve ilk yardım konularında eğitim almıştık. Oldukça faydalı oldu. Bizim işimiz stresli bir iş. Dolayısıyla bu eğitimin çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle Canik Kent Konseyi'ne çok teşekkür ediyoruz" dedi.