Arı Yetiştiricileri Birliği'nden Başkan Yılmaz'a ziyaret

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 'Biz üretenin her zaman yanındayız diyoruz. Bunu sözde bırakmıyor, icraatlar ile ortaya koyuyoruz.' dedi.

Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rasim Kaplan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a arıcılık sektörüne verdiği desteklerden dolayı Türkiye Merkez Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin tarafından gönderilen plaketi takdim etti. 

     Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rasim Kaplan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin diğer illere göre arıcılığa en fazla destek veren belediye olduğunu söyledi.

                          BAŞKAN YILMAZ ÜRETECİYE DESTEK SÖZÜNÜ HATIRLATTI

      Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma konusunda birçok alanda projeler ürettiğini hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl Samsun’da faaliyet gösteren arıcılara ana ve kraliçe arı desteği vermiştik. Her arıcıya 1 tane değil, birden fazla ana ve kraliçe arı verildi. Polen kapanları, propolis tuzakları verildi. Arı yetiştiricisi hemşerilerimiz bu konudan duydukları memnuniyeti her zaman dile getirmişlerdir. Biz üretenin her zaman yanındayız diyoruz. Bunu sözde bırakmıyor, icraatlar ile ortaya koyuyoruz. Kırsal kalkınma projelerimizi anlatmaya kalksam zaman yetmez. Ama Samsun halkı şunu iyi bilsin ki, üreten çiftçinin her zaman yanındayız. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ben bu plaketi bizlere layık gören Merkez Arı Yetiştiricileri Birliği’ne canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

                            BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN DESTEK OLUYOR

      Samsun’da arıcılık faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında büyükşehir belediyesinin desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini belirten Birlik Başkanı Rasim Kaplan, “İlimizdeki arıcılık faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen ve en son Apimondia Kongresine ilimiz arıcılarının katılım sağlaması için araç desteği sağlayan başkanımıza ve çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki Samsunumuzu bir adım öteye taşımak hepimizin önceliğidir. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan ve her çalışmamızda bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen sayın başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Samsun büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz