Asarcık'ta hayaller gerçek oluyor

TAKİP ET

AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, "İlçemiz için hayal olan yatırımları, hükümet ve Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla gerçeğe dönüştürdük" dedi.

Samsun'da her seçimde ortalama yüzde 90 oy ile AK Parti hükümetine büyük destek veren Asarcık'ta hükümet ve büyükşehir yatırımları ilçe teşkilatının koordinesiyel hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, yatırımlarla ilgili açıklama yaptı.

AK Parti teşkilatı olarak ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımların takipçisi olduklarını belirterek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Hami Karakaş, "Asarcık'ın yıllardır süre gelen yol, su ve sosyal tesislerle ilgili sorunu var. İlçe halkımız her seçimde hükümetimizi büyük bir oy patlaması ile destekledi. Malesef belediye başkanlığı seçimindeki yanlış aday tercihi ile belediye başkanlığı yarışını başka bir partiye bıraktık. Fakat hükümetimiz, Asarcık'a olan yatırımlarını kesmedi. Büyükşehir Belediyesi ve hükümetimizin yatırımları sayesinde pek çok önemli gelişme yaşanıyor" dedi.

GERÇEK OLAN YATIRIMLAR

Tarihin en büyük projesi olan Kavak-Asarcık yolunun yapımına başlandığını söyleyen Hami Karakaş, "Hizmete açılan sentetik suni çim futbol sahası ve 250 kişilik kapalı spor salonu ile yapımı için inşaatına başlanan Asarcık Gençlik Merkezi sosyal faaliyetler için yapılan yatırımlarımızdır. Yine Samsun Büyükşehir Belediyesi köy yollarını beton yola çeviriyor. Bir aracın zor geçtiği, yağmurda, karda ulaşım sıkıntısının çekildiği yollar artık tarih oldu. Yine içme suyu konusunda önemli yatırımlar alarak, bu konuda Asarcıklıların yüzünü güldürdük. Asarcık'a son yılların en büyük hizmetleri yağıyor. Bugüne kadar hayal edilen yatırımlar, Asarcık için artık gerçeğe dönüşmüştür" diye konuştu. 

EMEĞİ GEÇENLER UNUTULMAZ

Asarcık'a yapılan yatırımlar için başta bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür eden İlçe Başkanı Hami Karakaş, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye bürokratları ve il teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı girdiği her seçimde ortalama yüzde 90 oy oranıyla destekleyen Asarcıklılara yapılan emekler, harcanan zamanlar unutulmayacaktır. Bundan sonra da hükümet ve ilçe teşkilatımız el ele vererek yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

HEDEF BELEDİYEYİ KAZANMAK

Karakaş, ilçe teşkilatı olarak hedeflerinin 2019 yılında yapılacak belediye seçiminde partili bir başkan seçmek olduğunu belirterek, "AK Partili bir belediye başkanı seçerek, hükümet ile koordine halinde bu yatırımların artarak devam etmesini sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

samsun