Atakum Aihl'de İstişare Toplantısı

TAKİP ET

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karadeniz Bölgesi'nde Fen ve Sosyal Bilimler Proje/Programı uygulayan 19 Okulun idarecilerini ağırladı.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karadeniz Bölgesi’nde Fen ve Sosyal Bilimler Proje/Programı uygulayan 19 Okulun idarecilerini  ağırladı.
2017/2018 Eğitim- Öğretim yılında Fen ve Sosyal Bilimler proje programı uygulayan Anadolu İmam Hatip Liselerinde eğitim ve öğretimin etkili ve verimli hale getirilmesini sağlamak, eğitim programlarını, öğrenme süreçlerini değerlendirmek, uygulanacak program ve vizyon belgesi üzerinde müzakere etmek amacıyla istişare ve değerlendirme toplantısı MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Yıldız’ın başkanlığında, Atakum AİHL’ de gerçekleşti.,


İstişare ve değerlendirme toplantısı öncesinde öğrencilerle bir araya gelen Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Yıldız, yaz okulu etkinliği ile ilgili bilgiler verdi.  Yıldız, yaz günü eğlenmek yerine eğitim almak için sınıfları dolduran öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi. 
Maarif adına önemli kararlar alınan toplantıda, katılımcı bütün okulların 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına hazır oldukları görüldü. İstişare ve değerlendirme toplantısı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Yıldız’ın başarı dileklerini iletmesiyle sona erdi.