Atakum Belediyesi'nden 7-24 hizmet

TAKİP ET

Atakum Belediyesi tarafından kurulan 0553 925 55 55 WhatsApp İletişim Hattının, Atakumluların belediye ile iletişiminde önemli rol oynadığını kaydeden Başkan Taşçı, '7 gün 24 saat hizmet veren hattımız sayesinde vatandaşlarımızla birlikte düşünüyor, birlikte üretiyor, birlikte hayata geçiriyoruz' diye konuştu.

Atakum Belediyesi olarak kurdukları WhatsApp İletişim Hattının, ilçede hayata geçirilmesi planlanan projelere de ışık tuttuğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumluların 7 gün 24 saat hizmet veren WhatsApp iletişim hattımız bizimle paylaştığı öneri, talep ve şikayetlerini inceleyerek yeni projelerimizi de vatandaşlarımızın isteklerine göre şekillendiriyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi olarak, ‘ulaşılabilir’ olmaya büyük özen gösterdiklerini ve bu anlamda teknolojiyi en iyi şekilde kullandıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımızın bize istedikleri zaman ulaşabilmelerini, öneri, talep ve şikayetlerini iletebilmelerini önemsiyoruz. Halk günlerimiz, mahalle toplantılarımız ve esnaf ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızla sık sık buluşuyoruz. Öte yandan sosyal medya üzerinden kapsamlı bir iletişim ağımız oluştu. Bütün bunlara ek olarak da WhatsApp İletişim Hattını kurduk. Atakumlu hemşerilerimiz, 7 gün 24 saat hizmet veren WhatsApp İletişim Hattına, 0553 925 55 55 numaralı telefondan ulaşarak belediye hizmetlerimize yön veriyor” diye konuştu.

Atakum İlçesinin hızla değişen ve gelişen yapısında en önemli etkenlerden birisinin de vatandaşlardan aldıkları fikirler olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesinde ardı ardına hayata geçirilen projeler, kapsamlı çalışmalar, ilçedeki hızlı değişim ve gelişim adına önemli bir faktör. İşte bu noktada, bizim için de en önemli güç kaynağı, kesinlikle Atakumlu hemşerilerimiz. Vatandaşlarımızla birlikte düşünüyor, birlikte üretiyor, birlikte hayata geçiriyoruz. Kurduğumuz, 0553 925 55 55  WhatsApp İletişim Hattını bu noktada da etkin şekilde değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız, ilçemizde hayata geçirmemizi istedikleri projeler hakkında bizleri bilgilendiriyorlar. Biz de kendileriyle iletişime geçerek bu projeleri değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

atakum belediyesi