Atakum gönülleri dernek kurdu!

TAKİP ET

Atakum Gönülleri, Eğitim, Spor, Kültür, Araştırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faliyetlerine başladı.

Atakum Gönülleri, Eğitim, Spor, Kültür, Araştırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faliyetlerine başladı. 

Derneğin kuruluşu, amacı, işleyişi ve yönetim kurulu hakkında bilgi veren Atakum Gönülleri, Eğitim, Spor, Kültür, Araştırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bülent Kocaman, "Derneğimiz; Toplumun alabildiğine kutuplaştırıldığı, saygı ve empatinin iyice anlamını yitirdiği bu günlerde, dil, din, ırk, siyasi düşünce ayrımı yapmaksızın tüm insanları kucaklama amacı taşımaktadır.
Bu amaç doğrultusunda eğitim, sağlık, kültür, spor, turizm vb. alanlarda çalışmalar yaparak sonuçlarını kamuoyuyla paylaşmak, daha yaşanabilir bir kent oluşmasına katkı vermek amacıyla gönüllülük esasına dayalı olarak kurulmuştur.
Tüm katılımcı ve üyelerimizden beklentimiz, Cumhuriyete, Demokrasiye, Temel insan haklarına bağlılık ve herkesin düşüncesini özgürce ifade edebildiği bir ortam yaratılmasına katkı vermektir. Zira bu hassas dönemde kimseyi ötekileştirme lüksümüz yoktur.
Atakum’a, Samsun’a ve ülkemize duyarlı tüm insanlarımızı ‘’Atakum Gönüllüleri Eğitim, Spor, Kültür, Araştırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine’’ katkı vermeye bekliyoruz.
Teşekkür ederiz."

YÖNETİM KURULU:
Ahmet Bülent KOCAMAN    Başkan
Ahmet SARAL                      Başkan Yardımcısı
Bayram ÇELİK                      Sekreter
Yıldız ÖZÜDOĞRU                Sayman
Seyra ÖZÇİÇEKÇİ                 Üye
Tuğba MAZLUM                   Üye
Meral AKTAŞ                       Üye
Fevzi KURT                         Üye
Mustafa YAZICI                   Üye

Atakum Gönülleri