Atakum'da 'Mesleğiniz neşeniz olsun' adlı semineri

TAKİP ET

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen EVAP (Eğitimde Verimliliği Artırma Programı) kapsamında Zafer Özel Eğitim Meslek Okulu "Mesleğiniz Neşeniz Olsun" adlı proje güne damgasını vurdu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Koray Karabekiroğlu’ tarafından verilen “Çocuklarda Görünen Davranış Problemleri ve Sosyal Uyum” konulu seminer katılımcılar tarafında büyük ilgi gördü.

‘VERİLEN SEMİNERLERİ ÖNEMSİYORUM’
Programın sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Koray Karabekiroğlu’na çiçek takdim eden lçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik,  “Öncelikle Sayın Prof. Dr. Koray Karabekiroğlu için özel eğitim öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bu önemli hediyeyi takdim etmenin mutluluğunu yasıyorum. Zafer Özel Eğitim Meslek okulunun fiziki şartları ve donanımlarıyla özel çocuklara hizmet ediyoruz. Akabinde bu okuldan mezun olan öğrencilerin E-KPSS ile memur olabiliyorlar ve Bakanlığın yapacağı düzenleme ile birlikte üniversiteye geçiş imkanlarına sahip olacaklar. Burada emeği geçelere teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.

Açılış programına İlçe Milli Eğitim, Şube Müdürlerinden Ahmet Aktaş ve Mehmet Atar,  Ortaokul ve liselerde görev yapan rehber öğretmen / psikolojik danışmanlar ile veliler katıldı.
Köksal ÖNER

Atakumda mesleğiniz neşeniz olsun adlı seminer