Atasam Hastanesi'nden Vezirköprü'de Sağlık Konferansı

TAKİP ET

Atasam Hastanesi'den üç uzman doktorun konuşmacı olarak yer aldığı "Sağlık Buluşmaları" konferansı Vezirköprü'de yapıldı.

Vezirköprü Belediyesi ve Atasam Sağlık Grubu tarafından ortaklaşa düzenlenen konferans geniş bir izleyici topluluğu katıldı.

Belediye Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen konferansa Atasam Hastanesi Doktorlarından Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. İsmet Akçay, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür İnce, Kardiyoloji Uzmanı Dr.Muhittin Gündoğdu konuşmacı olarak katıldı. 

SEFACI YATIRIM İSTEDİ
Panelin açılış konuşmasını yapan Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Av.Salih Sefacı ilçelerinde ilk kez böylesine yüksek katılımla bir sağlık konferansı yapıldığına dikkat çekerek, "böylesi önemli bir konuya duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Samsun'un en uzak ilçesi olan Vezirköprü özel sağlık hizmetlerinden yoksun bir bölge. Samsun merkez hastanesinin yanı sıra Çarşamba ve Tekkeköy'de Tıp Merkezleri bulunan Atasam Sağlık Grubunu ilçemize de yatırım yapmaya davet ediyoruz." dedi.

ÜÇ AYRI BRANŞ
Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr.İsmet Akçay'da yaptığı konuşmada, konferansın gerçekleşmesinde katkı veren Vezirköprü Belediyesi Başkanı İbrahim Sadık Ediz'e ve belediye personeline teşekkür etti ve Başkan Yardımcısı Av.Salih Sefacı'ya çiçek verdi. Kardiyoloji Uzmanı Dr.Muhittin Gündoğdu yaptığı sunumda, Nedenleri, Belirtileri ve Tedavisi ile kalp krizi konusunu anlattı. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Gündoğdu sigara tüketimine dikkat çekerek uyarılarda bulundu. 

HALKA UYARILAR
Göğüs Hastalıkları ve Tüberkülöz Uzmanı Dr.Özgür İnce'de konuşmasında Astım ve Koah Hastalığını ele aldı. İnce, Astım tedavisinde hastanın eğitimi, koruyucu tedavi, ilaç tedavisi ve uzun dönemli takip planlarını anlattı. Son olarak sahneye çıkan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. İsmet Akçay Diz ve Eklem hastalıkları ve bunların Artroskopik Cerrahi ile tedavisi konusunu aktardı. Akçay, aşırı kilolardan uzak durulması ve harekekli bir yaşam tavsiyesiyelerinde bulunarak, yürümenin insan sağlığına yaptığı faydalı etkilerden söz etti. 

atasam hastanesi