Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi'nden '19 Mayıs' hazırlığı

TAKİP ET

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Samsun'da önemli etkinlikler hazırlığında olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Samsun'da önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı panel düzenlerken, gençlik kampı ve bölge eşgüdüm toplantısını da hayata geçiriyor.

19 Mayıs etkinlikleri ile ilgili bir açıklama yapan ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, Samsun'da 19-21 Mayıs tarihleri arasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri düzenleneceğini açıkladı.

Özkefeli, "ADD olarak Samsun'da, ADD Samsun Şube Başkanlığı ev sahipliğinde ADD Genel Merkezi eşgüdümünde 19 Mayıs 2016 tarihinden başlayarak 21 Mayıs tarihinde sonlanacak etkinlikler gerçekleştireceğiz. Etkinliklerimiz 19 Mayıs Günü Saat 10.30'da Onur Anıtı'na çelenk koyma törenimizle başlayacak. Ardından 11.30'da Sevgi Bayrağını Ankara'ya götürecek bisikletçilerimiz İsmail Kutlu ve İbrahim Aydın  İlkadım Anıtı’nın önünden uğurlanacak". dedi.

Atatürk'ün Kurtuluş Meşalesini yaktığı şehir olan Samsun'da ADD Genel Merkezi'nin eşgüdümünde bölgesel ve ulusal çapta konuklarla ev sahipliği yaptıkları organizasyon olduğunu belirten ADD Samsun Şube Başkanı Özkefeli, " ADD Karadeniz Bölge Eşgüdüm Toplantısı da 20 Mayıs Tarihinde 10.30 ile 17.00 saatleri arasında Kanarya Kampı'nda yapılacak. Ayrıca Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimiz çerçevesinde 2011 yılından beri Samsun ADD Şubesi ev sahipliğinde yine Kanarya Kampı'nda Gençlik Kampı düzenliyoruz. 130 Gencimizi beklediğimiz kampımıza ilgi çok yoğun. Şu ana kadar Türkiye'nin çeşitli illerindeki ADD Şubelerinden 160 gencimiz başvurdu. Sayının artacağını umuyoruz." şeklinde konuştu.