Atatürkçü Düşünce Derneği'nden Ankara'daki mitinge davet

TAKİP ET

ADD Samsun Şube Başkanı Dr Işık Özkefeli, 4 Aralık'ta Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılacak 'Cumhuriyetimiz ve Parlamenter Sistem İçin Halk Buluşması'na tüm Samsunluları davet etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi üyeleri, cumhuriyet ve parlamenter sistemin için Ankara'da 4 Aralık'ta düzenlenecek büyük miting için hazırlıklarını tamamladı. ADD Şube Başkanı Dr Işık Özkefeli, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Rüstem Kara ile birlikte 'Cumhuriyetimiz ve Parlamenter Sistem İçin Halk Buluşması'na tüm Samsunluları davet etti
Mecidiye Çarşısı Konak Sineması önünde düzenlenen basın açıklamasına ADD Samsun Şube Başkanı Dr Işık Özkefeli'nin yanı sıra Birleşik Kamu İş Konfederasyonu adına Rüstem Kara ile çok sayıda ADD ve Kamu İş üyeleri katıldı. ADD Samsun Şube Başkanı Özkefeli burada yaptığı açıklamada, Türkiye'de bugün Cumhuriyet ve demokrasinin tehdit altında olduğunu belirterek, başkanlık sistemine geçişin gündeme getirildiğine dikkati çekti. 
Basın açıklamasının ardından ADD'li gençler vatandaşlara Başkanlık Sistemi'ne neden dur denilmesine ilişkin bildirileri dağıttılar.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi