Avukat Hakan Ay tekrar Samsun Baro yönetiminde

TAKİP ET

Samsun Baro Başkanlığı için yapılan Genel Kurul'da 3 adayın yarıştığı seçimde Başkan Kerami Gürbüz yeniden seçildi. Geçtiğimiz dönem yine Samsun Baro Başkanlığı yönetim kurulunda olan Av. Hakan Ay tekrar Samsun Baro yönetimine girme başarısını gösterdi.

Samsun Baro Başkanlığı için yapılan Genel Kurul'da 3 adayın yarıştığı seçimde Başkan Kerami Gürbüz yeniden seçildi. Geçtiğimiz dönem yine Samsun Barosu yönetim kurulu üyesi olan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hakan Ay tekrar yapılan seçimde çarşaf liste halinde gidilen seçimde Samsun Barosu yönetimine girdi.

Delegelerin 337 oyunu alan Av. Hakan Ay kendisine destek veren herkese teşekkür ederek sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı, "02.10.2016 tarihinde yapılan Samsun Barosu olağan genel kurulunda, baro yönetimine tekrar seçilmemde benden desteklerini esirgemeyen tüm değerli meslek büyüklerim ve meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Destek vermese de, bu tavırları ile bizleri doğruyu yapmaya özendiren diğer tüm meslektaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Kurulda tekrar başkanlığa seçilen başta sayın Kerami Gürbüz başkanımızı ve diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı, barolar birliği delegelerimizi, disiplin ve denetleme kurulu değerli üyelerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah cc izni ile seçildiğimiz bu görevlerimizi layıkı ile yerine getirebilmeyi diliyorum."

Hakan Ay