Aydın ve Köktaş ailelerinin mutlu günü

TAKİP ET

Seyhan ve Mustafa Aydın çiftinin biricik kızı Bahar ile Melahat ve Alaettin Köktaş çiftinin kıymetli oğlu Murat, düzenlenen muhteşem nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Seyhan ve Mustafa Aydın çiftinin biricik kızı Bahar ile Melahat ve Alaettin Köktaş çiftinin kıymetli oğlu Murat, gerçekleşen muhteşem tören ile dünyaevine girdi. Davetlilerin yoğun katılımı ile düğün töreni Grand Sheraton Otel'de yapıldı. 


Genç çifçin nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıyarken, şahitliğini ise, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili ve damat Murat Köktaş'ın amcası Fuat Köktaş, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl emniyet Müdürü Vedat Yavuz, işadamı Cemal Yeşilyurt yaptı. İmzaların atılmasının ardından konuşan Milletvekili Köktaş ve Vali Kaymak, genç çifte mutluluklar temennisinde bulunarak iki cihan saadeti diledi.

Bahar ve Murat ilk danslarını yaptıktan sonra düğün pastasını kestiler. Mutlu çift kendilerini bu mutlu günlerinde yanlız bırakmayan herkese teşekkür ettiler. 
Düğün Törenine ayrıca Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Togaloğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, siyasiler,  iş insanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.