Aydınlık Gazetesi bakın bu sefer kime iftira attı!

TAKİP ET

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Iğdır'da güvenlik kuvvetleri tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Aydıklık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Iğdır'da güvenlik kuvvetleri tarafından gözaltına alındıktan sonra cezaevine girmemesi için 100 bin TL'nin yatıramadığı için tutuklandı.

Yücel'in gazete de Enerji Bakanı Berat Albayrak için yapılan yalan bir haberin tekzibini yayınlamadığı için gözaltına alındığı öğrenildi. 

Aydınlık Gazetesi AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok içinde işkembeden atma, yalanlarla dolu haber yapmış fos çıkan habere tekzip yayınlamak zorunda kalmışlardı. 

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, 3 gün önce arkadaşlarının yanına geldiği Iğdır'da bu sabah gözaltına alındı. Gözaltına alınan İlker Yücel emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Cezaevine girmemesi için 100 bin TL'nin yatıramadığı için de tutuklandı.

Gelişmeleri Twitter hesabından duyuran İlker Yücel, “Berat Albayrak'ın Aydınlık'a hakaret eden tekzibini yayımlamadığımız için Iğdır'da gözaltına alındım" diye yazdı.

Aydıklık Gazetesi