Bafra 75.yıl Huzurevi Bocce Şampiyon Takımı Vali Kaymak'ı ziyaret etti

TAKİP ET

Bafra 75. Yıl Huzurevi Bocce Takımı, 08.11.2017 Çarşamba günü saat 16.00'da Valimiz Sayın Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye’de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine bağlı 27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında 75 huzurevinin katıldığı, 175 sporcu ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleşen ‘Yetişkin Gençler’ Türkiye Şampiyonası'nda, Bafra 75. Yıl Huzurevinde kalan antrenör Özcan Deniz,  takım oyuncuları Şahin Dursun, Cevat Alver, Mustafa Altay, Ferhat Öztürk ve Hamit Topal’dan oluşan Bocce takımı finalde Osmaniye Özden Huzurevi Takımı'nı 12-4 yenerek şampiyon oldu.   

     
Bafra 75. Yıl Huzurevi Bocce takımının ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten Valimiz Sayın Osman Kaymak yaptığı konuşmasında, "Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok huzurevinin katıldığı şampiyonada birinci olan sizleri Samsunumuz adına öncelikle tebrik ederek, kutluyorum. İlin Valisi olarak bende sizlerle gurur duyuyorum. Sizler sporun insan yaşamındaki önemini bir kez daha kanıtlayarak, örnek bir davranış sergilediniz. İnşallah daha nice başarılar kazanırsınız. Sizlere sağlıklı bir yaşam diliyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda Valimiz Sayın Osman Kaymak, Bafra 75. Yıl Huzurevinde kalan Bocce Takımı sporcularına çeşitli hediyeler verdi.
   
Ziyarette ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı’da hazır bulundu.