Bafra'da kaderine terk edilen inşaat 'eğitim kampüsü' olacak

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı, Bafra Çetinkaya mevkisinde kaderine terk edilen inşaatın 'eğitim kampüsü' yapılacağını söyledi. Kırcalı, "Gençlerin ve çocukların her şeyi bir arada bulabileceği bir kampüs olacak" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra İlçesi Çetinkaya mevkisinde Bölge Hastanesi yapılmak düşüncesi ile başlatılan ancak zaman içinde kaderine terk edilen inşaatın 'eğitim kampüsü' yapılması için görüşmelerin ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Bu inşaatın atıl durumunda kalmasından rahatsızlık duyduğunu belirten Kırcalı, "Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olarak yapılması noktasında çalışmalar yaptık. Başka girişimlerimizde oldu. Ancak son olarak eğitim kampüsü yapılması konusunda ortak fikre vardık" dedi.

EĞİTİM İNSANA YATIRIMDIR
AK Partili Orhan Kırcalı, açıklamalarına şöyle devam etti: "Spor Lisesi, Hafızlık ve Yatılı Proje İmam Hatip Ortaokulu, Güzel Sanatlar Lisesi, Meslek Liseleri kurularak bir eğitim kampüsü oluşturacağız. Kampüs beton yığını olmayacak, çok güzel bir mimariye sahip olacak. Kampüsün içerisinde konferans salonları, camii, sosyal donatılar, yeşil alanlar, spor salonları ve alanları olacak. Bunun için tüm çalışmaları başlattık. Eğitim kampüsünü hayata geçirmek için seferberlik halinde çalışacağız" diye konuştu.

Orhan Kırcalı, eczacılık fakültesi, diş hastanesi ve son olarak da Bafra'ya yakışan bir cami inşaatı için de çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak; hedefhalk