Bafra Türbe - Kalaycılı Köprüsü açılıyor

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Bafralılara bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı köprüsü ve bağlantı yolları yarın (8 Eylül) yapılacak toplu açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ta katılacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da görev yapan yerel, ulusal ve internet medyası görevlileri ile Türkiye'nin ilk resmi ve Karadeniz'in de tek Golf Sahasında düzenlenen basın toplantısında biraraya geldi. 

Başkan Yılmaz'ın basın toplantısındaki konu başlıklarından biride 8 Eylül Perşembe (yarın) resmi törenle açılacak olan Türbe-Kalaycılı köprüsü ve bağlantı yollarıydı. Burada büyük bir sorun olan ulaşımın yapılan köprü ile iki yakayı biraraya getirecek.
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan ve Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştiren 260 metre uzunluğunda,7 metre genişliğindeki 10 ayaklı Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları Perşembe Günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla açılacak. 

Başkan Yılmaz; "Yarın Bafra'da gerçekleştireceğimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın da katılacağı Türbe - Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yollarının açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. " diyerek açılışa Samsunluları da davet etti. 

Akif Çağatay Kılıç