Bafralı Şairler Samsun ADD Şiir Dinletisi'nde

TAKİP ET

Samsun Atatürkçü Düşünce Derneği'nde yeniŞiir Dinletileri Sezonu başladı. Bu amaçla Samsun ADD ve Samsun Kavak Dernekler Federasyonu'nda ( Kadef ) şiir dinletileri başladı.

Dinletiler, Samsun Sakatlar Derneği'nde de önceki dönemlerde yapılmıştı ancak henüz burada şiir dinletileri başlamadı.

Samsun Atatürkçü Düşünce Derneği'nde ( ADD ) 15 Ekim akşamı saat 17.30'da gerçekleşen şiir dinletisine, Bafralı şairler de ilgi ve katılım gösterdi. Bafralı şairlerden Birfani mahlaslı Mehmet Alan, şair İbrahim Ünlü, şair ve gazeteci Oktay Zerrin ve emekli eğitimci İlyas Öksüz katıldı.

Bafraı şairler şiirleriyle dinletiye renk katarken ayrıca Hüseyin Akçam sesi, sazı ve sözüyle dinleti sunucusu şair Nermin Eker'rin sözlerinden yaptığı türküleri, sanatçı Arif Ayman da akerdionuyla şairve emekli eğitimci İlkay Eyüpoğlu'nun ve şairlerin de katılımıyla kahramanlık türküleri seslendirdiler.

 Ayrıca Bafra'dan emekli eğitimci İlyas Öksüz de katılıp başka şairlere ait şiirler okudu.

Samsun ADD Şiir Dinletisi'ne katılan şairler ise şöyle:

Bafra'dan Birfani Mehmet Alan, İbrahim Ünlü, Oktay Zerrinve İlyas Öksüz.

Samsun'dan: Kazım Yılmaz( sunucu veşair ), Nermin Eker ( sunucu ve şair ), Haydar Sazlı, Kemal Gümüş, İsmet Topçu, Orhan Köker, Hanife Uzun, Ahmet Al, Hüseyin Akçam, Mehmet Sağlam, Metin Macit, Arif Ayman, Ayşe Selen, İlkay Eyüpoğlu, Emine Altun