Bakan Demircan'a Meslektaşlarından Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

Hospital Park Grup ve Büyük Anadolu Hastaneleri İcra Kurulu Başkanı Dr. Hakan Taşlı ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.


Hospital Park Grup ve Büyük Anadolu Hastaneleri İcra Kurulu Başkanı Dr. Hakan Taşlı ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabine de Sağlık Bakanı olan Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Bakan Demircan'ı tebrik eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Taşlı ve Armutlu, "İlimizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde bu kutsal görevi başarıyla yerine getiren meslektaşımız sayın Ahmet Demircan, siyasi tecrübesi ile birlikte ilimize ve ülkemize sağlık alanında daha da faydalı hizmetler sağlayacaktır. 


Bizde yaptığımız yatırımlar, vermiş olduğumuz hizmetler ve alanında yetişmiş ve eğitimli sağlık personeliyle, Samsunumuzun Sağlık Kenti olma yolundaki ilerleyişini daha iyi noktalara getirmek için üzerimize düşen görevin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. 
Sayın Bakanımızın da ilimize göstereceği ayrı hassasiyet ve desteklerle bunu başaracağımıza, daha iyi noktalara getireceğimize yürekten inanıyoruz. 


Grubumuz ve "Sağlıkta güven" sloganıyla 20. yılını dolduran Hastanemiz adına sayın Bakanımız Ahmet Demircan beye görevinde başarılar diliyor, Samsunumuz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz." dedi. 

Bakan Demircan ise nazik ziyaretlerinden ötürü Hospital Park Grup ve Büyük Anadolu Hastaneleri İcra Kurulu Başkanı Dr. Hakan Taşlı ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu'ya teşekkür etti.