BAKAN KILIÇ, BOKSTAKİ BÜYÜK HEYECANIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugün 2016 Rio Olimpiyatları Boks Avrupa Kota Elemeleri müsabakaları için Samsun'da bir arada olduklarını kaydederek, "Ümit ediyorum ki buraya gelen 38 ülkeden 300'e yakın sporcu, Samsunumuzda güzel zaman geçirir ve güzel müsabakalar ortaya koyar" dedi.

 

 2016 Rio OlimpiyatlarıBoksAvrupa Kota ElemelerimüsabakalarınınaçılıştöreninekatılanBakanÇağatayKılıç, Mustafa DağıstanlıSporSalonu'ndadüzenlenenorganizasyondakikonuşmasına, "DünvefatedenTürkiyeAtıcılıkveAvcılıkFederasyonuBaşkanı, eskimillisporcu Mehmet BülentTorpil'eAllah'tanrahmet, ailesiveyakınlarınasabırdiliyorum. Tümsporcamiamızın da başısağolsun" diyerekbaşladı.

 Türkiye'deveSamsun'dabüyükatılımlariçerisindeolduklarınıkaydedenBakanÇağatayKılıç, "SayınCumhurbaşkanımızRecepTayyipErdoğan'ın 2002'den beriçizmişolduğuyoldailerliyoruz. SayınBaşbakanımızAhmetDavutoğlu da aynışekilde, aynıkararlılıkla, aynıyoldayürümeyedevamediyor" diyekonuştu.

 MilliboksörlerOnurŞipalveAdemKılıçcı'nın Rio 2016 vizesialdığınıhatırlatanBakanÇağatayKılıç,  "BugünSamsunluNerimanIstıkkardeşimizmüsabakayaçıkacak. Ümitediyoruzkikendisiburadabaşarılıolur.İnşallah Rio 2016  OlimpiyatveParalimpikOyunları'ndanmadalyalarbekliyoruz.  İnşallahburadaağırlayacağımızçokdeğerlimisafirlerimiz, iyibirşekildeağırlandıktansonramutluşekildeülkelerinedönerler.Bu müsabakalarınSamsun'akazandırılmasındaemeğigeçenfederasyonbaşkanımızaveemeğigeçenherkeseteşekkürediyorum.Sayınvalimizevebüyükşehirbelediyebaşkanımızaburadayaptıklarıçalışmalar,verdikleridestekleriiçinteşekkürediyorum.Samsun halkımızahemşerilerimizeevsahipliğiiçinteşekkürediyorum" şeklindekonuştu.