Başkan Akgül'den Ordu'ya Geçmiş Olsun Mesajı

TAKİP ET

Ordu'da yaşanan sel felaketinin ardından Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ordu ve ilçelerinde etkili olan yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketi nedeni ile geçmiş olsun dileklerini ileten Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir” dedi.

Başkan Akgül, başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve selden etkilenen ilçe belediye başkanlarına geçmiş olsun mesajını iletti.

Sel felaketini yaşamış bir ilçenin belediye başkanı olarak onları en iyi ben anlarım diyen Başkan Akgül, “Salıpazarı 2012 yılında bir sel felaketi yaşadı. Büyük maddi hasarlar meydana geldi. Ama kısa sürede bu yaralar sarıldı. Ordu ilimiz ve ilçelerinde dün yaşanan sel felaketinde can kaybının olmaması sevindirici. Maddi hasarlar devletimizin yardımıyla mutlaka giderilecektir. Devletimiz bütün kurumları ve imkânları ile vatandaşının yaralarını saracaktır. Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Enver Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarımız ile yaşanan sel felaketine maruz kalan kardeşlerimin acısını yürekten paylaşarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”dedi.