Başkan Akgül: Kadınlarımız baş tacımızdır

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ilçede faaliyet gösteren özel sektör ve kamu kurumlarında çalışan kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve Yedaş İşletme Şefi Yunus Çolak ile Hükümet Konağında çalışan kadın personeli ziyaret eden Başkan Akgül  İlçe Devlet Hastanesi, iki özel sektör olan tekstil atölyelerini, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü, Bereket YİBO ve Avut İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve beraberindekiler kadınlara karanfil ve çikolata ikram ederek bir süre sohbet ettiler.

Başkan Akgül  8  Mart Dünya Kadınları Gününde,Kadınlar Günü kutlanmasının temelinde eşitlik, bağımsızlık ve politik haksızlıkların ortadan kalkması için verilen mücadeleyle haksızlığa ve eşitsizliğe son vermek adına uygarlık yolunda önemli bir adımın kanıtı olduğunu belirterek, "Türk toplumunda aile, ailenin içinde de kadının yeri ve önemi büyüktür. Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı ve üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesilleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu anlayışla başımızın tacı yarınlarımızın mimarı kadınlarımızın toplum içinde gereken saygı ve değeri görmesi adına ülkemizde önemli adımların atılması gerektiğine inanıyorum. "dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül