Başkan Akgül Zabıta haftasını kutladı

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül , 'Zabıta Haftası' münasebetiyle Salıpazarı Belediyesi'nde çalışan Zabıta Personeli ile bir araya geldi.

Başkan Akgül Zabıta personellerini çalıştığı ofislerinde ziyaret ederek Zabıta Haftalarını kutladı. Personele çikolata ikram etti.
Yapılan her hizmetin güzel ve kutsal olduğuna değinen Başkan Akgül, “Zabıtamız, belediyemiz bünyesinde görev yapan en önemli birimlerden birisidir. Vatandaşımızın huzur içerisinde, güven içerisinde, şehrimizde yaşaması, pazarlarımızda alışveriş yapması, çeşitli sosyal kültürel, sportif faaliyetlere katılmasına katkı sağlıyorsunuz. Bir anlamda silahlı kuvvetlerimizden ve emniyet güçlerimizden sonra ikinci planda yetkilisiniz. Belediyemizdeki tüm birimlerin önemli görevleri vardır, hepsi önemlidir ama belediye bünyesinde zabıtayla imarın görevleri biraz daha zahmetlidir ve hassasiyet gerektirir.
Bu vesileyle; sizlere görevlerinizde kolaylıklar diliyorum.  Salıpazarı halkımızın yaşam kalitesini artırma noktasında, gayretlerinizin artarak devam etmesini diliyorum. Hepinize teşekkür ediyor, ailelerinizle beraber, sağlıklı huzurlu günler diliyorum” diye konuştu.