Başkan Akyüz güven tazeledi

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, güven tazeledi.  Akyüz, 'İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'tan aldığımız güçle, en kısa zamanda daha büyük hedeflere ulaşacağız' dedi.

İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, güven tazeledi.  Yeni kurulan yönetimde, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın desteği alarak her anlamda daha başarılı ve güçlü olduklarını belirten Ali Akyüz, Demirtaş’a teşekkür etti.

BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ

Samsun’da futbolu güzel günlerin beklediğini kaydeden Akyüz, “Sayın Necattin Demirtaş’ın daha önce söylemiş olduğu ‘İlkadım Belediye Başkanı olarak, Samsun ve İlkadım için yapılan faydalı çalışmaların her zaman arkasında olacağım.’ Sözüyle aldığımız güç ile daha büyük hedeflere en kısa zamanda ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu konuda başkanımızla aynı düşünceye sahip olduğumuzu, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve güzel nesillerin yetişmesi için İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kulübü olarak, güzel bir aile ortamında tüm sporcularımızı sevgiyle kucaklayarak, aynı çatı altında büyümeye kararlıyız. İnanarak çıktığımız bu yolda bizlerin yanında olan ve desteğini esirgemeyen Sayın Demirtaş’a ve herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.