Başkan Aydın: Bayrak Yarışında Amacımız Esnafımıza Hizmet Etmek

TAKİP ET

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 10 Ocak 2022 tarihinde yapılacak genel kurul için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Göreve geldiği günden itibaren esnaf sanatkarın yanında olan ve hizmet etmek için var gücüyle çalışan Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Seçimli Genel Kurul öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Sosyal medya hesabından, hiç farklı hesaplar yapmadan karşısına çıkan adayın bile ismini vererek bayrak yarışı içinde olduklarını amaçlarının hizmet olduğunu belirten Başkan Aydın, "Değerli Esnaf ve Sanatkar Abilerim Kardeşlerim; Pazartesi Günü Odamız Toplantı Salonunda Genel Kulumuzu İcra Edeceğiz. Seçimli Gerçekleşecek Genel Kurulumuza Şahsım Eyüp AYDIN ve Yine Sanayimizde Esnaf Olan Kardeşimiz Fatih KELEŞ  iki Aday Olarak Bayrak Yarışında Olacağız. Amacımız Esnafımıza Hizmet Etmektir. Sonucu Her Ne Olursa Olsun Hepimiz Esnafız Birbirimizi Üzmeden Kırmadan Yolumuza Devam Edeceğiz. Asparagas Haberlere Dedikodulara İtibar Etmeden Her iki Aday İçinde Hayırlı Olmasını Diliyor ve Tüm Üyelerimizi Saygı ve Sevgi İle Selamlıyorum" dedi.

Başkan Aydın: Bayrak Yarışında Amacımız Esnafımıza Hizmet Etmek