Başkan Belur İl Sağlık Müdürünü makamında ziyaret etti

TAKİP ET

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Yrd. Doc. Dr. Muhammet Ali Oruç'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret de Samsun ili ve genelinde yürütülecek sağlık çalışmaları, belediye hizmetleri ve güncel konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Yeni sağlık müdürümüz sayın Muhammet Ali Oruç’u makamında ziyaret ettik. Kendisi ile birlikte Samsun bölgemizde sağlık sisteminin daha iyi işleyeceğine inancımız tamdır.  Tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarını verdikleri hizmetler sebebiyle canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni seçildiği görevlerinde kendilerine başarılar temenni ediyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç Samsun iline hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayret ve çabayı göstereceğini ifade edip, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.