Başkan Demirtaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

TAKİP ET

Samsun'da İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.

Samsun'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, basın mensupları ile Ihlamur Kafe'de buluştu.

Ihlamur Kafe'de gerçekleşen buluşmaya, Samsun'da yayın yapan gazeteler ile ajans temsilcileri, internet gazetelerinin çalışanları ve meslek büyükleri katıldı. İlkadım Belediyesi Başkanı Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, Samsun'da görev yapan gazetecilerin zor şartlar altında kamunun haber alması adına fedakarca çalıştıklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, basın buluşmasında 31 Mart seçim sürecinden bu yana yaptıkları hizmetler ve yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili de toplantıda basın mensuplarına bilgi verdi.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın buluşması yapan İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'a teşekkür etti. Demirtaş buluşma sonrası gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekindi.

Başkan Demirtaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı