Başkan Demirtaş 2020-2021 eğitim öğretim yılını kutladı

TAKİP ET

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ülkemize, şehrimize başarı ve mutluluk getirmesini' dileyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;' Çocuklarımızı emanet edeceğimiz ve onları bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha girmenin sevincini yaşıyoruz.

Başta çocuklarımız olmak üzere öğretmenlerimizin ve velilerimizin bu önemli ve anlamlı coşkusunu yürekten paylaşıyorum” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, “Bilindiği gibi yaşamımızın vazgeçilmez unsuru gelecek nesillerimizi ve geleceğimizi şekillendiren en büyük etken okuldur. Bizleri hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran sistemli bir eğitim yuvasıdır. Tüm dünyada olduğu gibi ne yazık ki halen Ülkemizde de devam etmekte olan Covid-19 salgını nedeni ile bu sene okulların tedbirli ve aşamalı bir şekilde açılacak olmasından dolayı içimiz buruk olsa da, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin azmi ve gayreti ile bu yılki eğitim-öğretim süreçlerinin başarıyla tamamlanacağı kanaatindeyim. Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık ve süreklilik isteyen bir süreçtir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Yaşanan tüm zorluklara rağmen, eğitim için destek veren tüm gönüllülere, velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 – 2021 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için verimli geçmesini temenni ediyor; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi

Başkan Demirtaş 20202021 eğitim öğretim yılını kutladı