Başkan Demirtaş ; Aktaş Hoca değerbilir bir şahsiyettir

TAKİP ET

Türkiye'nin çeşitli illerinde 35 yıl vaizlik görevini yerine getiren Samsun'un manevi mimarı Emekli İmam Hatip Mustafa Aktaş Hoca ve Eğitimci Ömer Alper İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette eski günleri ve dostlar yad edildi. Kendilerini sıcak ilgi ve muhabbetle karşılayan Başkan Demirtaş’a yapacak olan çalışmalarında başarılar dileyen  Mustafa Aktaş Hoca;” Allah tüm yöneticilerimize yardım etsin. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Dualar ediyoruz, İnşallah bu günleri atlatacağız. Yöneticilerimize çok iş düşüyor. Başta Şehr-ül Eminimiz olmak üzere halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak telakki eden tüm yöneticilerimize Mevlam yardım etsin. Bu mübarek şehir için taş üstüne taş koyanlardan Cenab-ı Rabbül Alemin razı olsun” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İslam davasına hizmet eden Mustafa Aktaş Hoca Efendi’nin hamiyetperver ve kadirşinas bir şahsiyet olduğunu ifade ederek, “Şehrimizde mümtaz şahsiyet ve kandilleri vardır. Kendileri ile şehrimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Başkan Demirtaş Aktaş Hoca değerbilir bir şahsiyettir