Başkan Dündar: Çarşamba'da büyük yatırımlar var

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 'Gelirinin yüzde 80'den fazlasını yatırıma dönüştürebilen, güçlü mali yapısıyla hizmet edebilen bir belediyeyiz.' dedi.

Merkezi İstanbul'da bulunan Çarşamba Dernekler Federasyonu ÇADEF Başkanı Hayati Sözen ve federasyona bağlı derneklerin Başkan ve yöneticileri ile Çarşambalılar Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret ettiler.  

DÜNDAR, “ÇARŞAMBA’DA BÜYÜK YATIRIMLAR VAR”

Hemşehri derneklerinin önemine değinen Başkan Dündar, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk çalışmaları için dernek başkanları ve yöneticilerini tebrik etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, “Belediyemiz artık gelirinin yüzde 80 den fazlasını yatırıma dönüştürebilen güçlü bir mali yapıya sahip. Çarşamba Belediyemiz kendi ölçeğindeki belediyeler içerisinde bütçesiyle Türkiye’de ilk sıralarda yer alıyor. Ekim Ayı Meclis toplantısında Belediyemizin 2018 yılı tahmini bütçesini 80 milyon olarak belirledik.

Devam eden çalışmalarımıza önemli bütçeler ayırıyoruz. Son 3 yılda 600 km beton, asfalt ve park yol yaptık. Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı, Yeni Şehir Köprüsü, spor, eğitim ve yüksek öğrenim yatırımları, Engelli Çocuklar Özel Eğitim Merkezi gibi sosyal belediyecilik faaliyetleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

SÖZEN, “ÇARŞAMBA’YI HAYRANLIKLA TAKİP EDİYORUZ”

Çarşamba’daki gelişmeleri hayranlıkla takip ettiklerini kaydeden ÇADEF Başkanı Hayati Sözen, İstanbul’daki Çarşambalı hemşehri derneklerinin bir araya gelerek işadamları aracılığıyla gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında Başkan Dündar’a bilgi verdi. 

Hüseyin Dündar