Başkan Dündar'dan İstanbul'daki Çarşambalılara ziyaret

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dürdar İstanbul'da yaşayan hemşehrilerini ziyaret etti.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar İstanbul'da yaşayan hemşehrilerini ziyaret etti.

İstanbul’da faaliyet gösteren, sosyal çalışmalarla etkin projeler gerçekleştiren ve İstanbul’daki gurbetçi Çarşambalıları bir çatıda toplayan, Çarşamba Dernekler Federasyonu (ÇADEF) Genel Merkezini, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Yenibosna, Fevzi Çakmak Mahallesinde açılışı gerçekleşen, yeni genel merkezi ziyaret eden Çarşamba Belediye Başkanı Hü

seyin Dündar, ÇADEF’in yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hemşehri derneklerimiz; dünya şehri, ülke gibi olan mega kent İstanbul’da Çarşambalıları güzel temsil etmek için fedakârca çalışıyor. Kalıcı değerler bırakan tüm Hemşehrilerimize, gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

‘Hemşehri dernekleri sürekli canlı tutulmalı’
Başkan Dündar, gurbetçilerin memleketleri ile güçlü bağlar kurmasını sağlayan Hemşehri derneklerinin, yönetim ve faaliyet olarak sürekli canlı tutulması gerektiğini vurguladı. Belediye olarak Çarşamba’da yaptıkları icraatlardan bahseden Başkan Dündar, Çarşamba’ya ilk etapta 900 dönüm üzerine organize sanayinin kurulması için resmi süreçlerin tamamlandığını aktararak, “Çarşambamızın sanayi yönünden de gelişmesi için, organize sanayinin kuruluş çalışmaları başladı. 2 yılda tamamlanınca, organize sanayide üretim yapacak firmalar sayesinde ilçemize büyük katkı sağlayacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar