Başkan Erkut Erbil'den örnek proje

TAKİP ET

Atakum Yunus Emre İlkokulu'nda yer alan 20 Ocak Koridoru'nu ziyaret eden Atakum Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Karayılmaz, "Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur projesine katkı sağladınız için teşekkür ederiz" dedi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Karayılmaz, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran ve eski sporcu Mehmet İşman, Atakum Yunus Emre İlkokulu'nda yer alan 20 Ocak Koridoru'nu ziyaret etti.

ÖRNEK BİR PROJE

Okula hayran kaldığını kaydeden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Karayılmaz, "Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur projesine katkı sağladınız için teşekkür ederiz. Oldukça duygulandım. Bu örnek projenin devamını dilerim" diye konuştu. 

SIRA SINIFLARDA

Okul Aile Birliği Başkanı Erkut erbil ise, "Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur projesinde her zaman ön sralarda yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Proje kapsamsında kısa bir süre önce 20 Ocak Koridoru'nu yaptırdık. Şimdi sıra kazada yaralanan futbolcularımızın ismini ölümsüzleştireceğimiz sınıfların yapımı var" şeklinde konuştu. 

Öğrencilere çeşitli hediyeler getiren Karayılmaz'a, Okul Müdürü Birol Esen ve Okul Aile Birliği Başkanı Erkut Erbil Samsunspor logolu Yunus Emre İlkokulu yazan saat hediye etti.