Başkan Eyüp Aydın: Biz çok büyük bir aileyiz

TAKİP ET

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın, "Geçtiğimiz dört yıl içinde her bir günü dolu dolu hizmetlerle gerçekleştirdiğimiz bir dönemi geride bıraktık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem Var. Esnaf ve Sanatkarlarımızla birlikte hizmetlere devam" dedi.

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 10 Ocak 2022 tarihinde yapılacak genel kurulda yeniden aday olduğunu sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. 
Aydın, "2018 yılında sizlerinde teveccühleri ile göreve geldiğimiz Samsun Madeni Sanatkarlar Odası yönetimi olarak geçtiğimiz dört yıl içinde her bir günü dolu dolu hizmetlerle gerçekleştirdiğimiz bir dönemi geride bıraktık "dedi.  
ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ  
Aydın, "Öyleki etrafı ablukaya alınmış Gülsan Sanayi Sitesi'nden tutunda köstebek yuvasına dönmüş caddeler düzensiz park edilen araçlarına kadar birçok problemleri çözüme kavuşturduk. 'Önce Esnaf' düsturu ile çıktığımız bu yolda hiçbir günü zayi etmedik. Eğitimler, sosyal destekler, belgelendirmeler, ara eleman destekleri, kurum anlaşmaları, kurslar, sosyal aktiviteler, sağlıklı iletişim gibi daha ismini sayamadığımız her alanda esnafımızın her an yanında olduk. Yıllardır sürümcede kalan sanayi sitesinin Toybelen'de inşa edilmesinde ise çok büyük rol oynadık. Tüm bunları ise yanlız yapmadık. Esnaf ve sanatkarlarımız ile hep birlikte çıktığımız bu yolculuk bizlere çok büyük bir birliktelik, güç ve kuvvet olarak güzel sonuçlar doğurttu. Çünkü biz büyük bir aileyiz "dedi.  
AYDIN DAVET ETTİ  
Yapılacak olan genel kurula esnaf ve sanatkarları davet eden Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın şunları kaydetti; "Şimdi önümüzde yeni bir dönem Var. 
10 Ocak 2022 pazartesi günü düzenlenecek olan, odamız olağan genel kurulunda yeni bir heyecanla ve yeni hizmetlerle sizlerin tekrar huzurunda olacağız. Teveccühleriniz bizleri yeniden onure edecektir.  Ayrıca güven oylarınız  bize güç ve şevk katacaktır. Sizlerden ricamız; büyük bir coşku ve bayram havasında gerçekleştireceğimiz olağan genel kurulumuza çoğunluk olarak katılım sağlamanızdır. " 

Başkan Eyüp Aydın: Biz çok büyük bir aileyiz