Başkan Genç: Bir gün değil, her gün 8 Mart

TAKİP ET

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kadınlara yönelik yaptığımız yatırımlarla sadece 8 Mart'ta değil, her gün kadınlarımızla birlikteyiz" dedi.

Başkan Osman Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, kadınların 21. yüzyılda sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamda daha iyi temsil edilmesi, bireysel hak ve özgürlükleri konusunda bilinçlendirilmesi için gerekli desteği göstermenin herkesin görevi olduğunu belirtti. Başkan Genç, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünya kadınlarının eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi çalışma ve yaşam koşulları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesidir" dedi.

'KADINA EN ÇOK YATIRIM YAPAN BELEDİYE'
Kadına yönelik her türlü şiddetin insanlık dışı olduğuna işaret eden Genç, “Yeni bir geleceğin inşasında kadına önem veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadın mutluysa, toplum mutlu olur. Bir toplumun veya ülkenin gelişiminde kadınlar büyük rol oynamaktadır. Toplumu inşa edecek olan kadındır. Dolayısıyla kadına yapılan her bir yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bu manada kadına yönelik en çok yatırım yapan bir belediye olmanın onurunu yaşıyoruz. Kadınlara yönelik yatırımları bundan sonra da artarak sürdüreceğiz" diye konuştu.