Başkan Genç: Gençlerimize milli hedef sunmalıyız

TAKİP ET

"Gelecek Vizyonum" projesi kapsamında 4 farklı ilçeden gelen öğrencilerle buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gençlerimiz mutlaka Türkiye'nin 2023 vizyonuna uygun olarak yetişmelidir. Geleceğimize mühür vuracak çocuklarımıza ve gençlerimize milli bir hedef sunmalıyız" dedi.

Canik Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle düzenlenen ve 17 ilçeden 3 bin öğrenciyi kapsayan "Gelecek Vizyonum" projesi kapsamında Asarcık, Vezirköprü, Yakakent ve Bafra'dan gelen 150 öğrenci, Başkan Osman Genç'in misafiri oldu. Gençlerin ufkunu açmak ve yaşadıkları şehri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen projenin bu seferki ayağında da öğrencilerle buluşan Başkan Genç, onlara vatanlarına ve millete faydalı bireyler olmaları tavsiyesinde bulundu.

'2023 VİZYONUNA UYGUN GENÇLİK'
Canik Kültür Merkezi'nde "Gelecek Vizyonum" projesi kapsamında düzenlenen ve Başkan Yardımcısı Alican Usta'nın da katıldığı Vizyon Sohbetleri'nde öğrencilere seslenen Başkan Genç, öğrencilere meslek hayatına dair tavsiyelerde bulundu. Başarının sırrını "heyecanını sürekli canlı tutmak" ve "çok çalışmak" olarak tanımlayan Başkan Genç, "Gençlerimiz mutlaka Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun olarak yetişmelidir. Geleceğimize mühür vuracak çocuklarımıza ve gençlerimize milli bir hedef sunmalıyız" dedi.

osman genç